Jdi na obsah Jdi na menu
 


Asi jsem mel depky :D

21. 8. 2007
Proč milujete někoho kdo nemiluje vás??? Proč nenavidíte ty co vám chtějí jen pomoct??? Proč Je tolik zla na zemi??? Proč vás zradí i nejbližší přítel??? Proč lidé udělají pro peníze cokoliv,když jsou na světě cenější věci??? Proč umírají hodní a dobří lidé jako prví??? Proč se bojíme toho co neznáme??? Proč se modlíme k bohu když v něj nevěříme??? Proč proklínáme ty kteří nám nechtíc ublížily??? Proč ztrácíme ty co milujeme??? Proč vlastě žijeme??? Proč někdo má vše na co si ukáže a druhý nemá vůbec nic??? Proč zemře dítě při autonehodě a matka přežije??? PROČ??? Proč to všechno je tak to je otázka na kterou neznám odpověď a jediné vysvětlení mě napadá OSUD!!!!!!!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kismet

...,23. 6. 2011 3:46

Pro každého z nás, existuje několik cest osudu. Osud měníš každým svým rozhodnutím. Jsou věci, kterých můžeš svým rozhodnutím docílit (bohatství) a jsou věci, které nezměníš ani kdyby si stokrát chtěl. Ptáš se tady "proč"...ale spíš by ses měl ptát "co bych mohl udělat pro to abych se takhle ptát nemusel?" To, co tady popisuješ, bylo vždycky a vždycky bude. Myslíš že je na světě hodně zla a zlých lidí, ale to jen proto, že se o těch dobrých nemluví. Pro lidi to není nijak zajímavé. Neptej se proč vlastně žiješ, ptej se spíš, jaký je smysl tvého života. Až najdeš smysl, všechny tyhle otázky pro tebe budou nepodstatné.

Osud k zamyšlení

Tokiko,6. 6. 2010 14:32

Já myslím že osud existuje, ale sám osbě má tolik možností že je jen na nás jak pro nás bude pokrašovat. Osud nám dává na vybranou, i ta maličká větvička kterou rozšlápneme na zemi změní někomu osud. Myslím že všechno co se stane jakákoli "blbost" může změnit směr naší cesty, ať už se to stane hned nebo za rok, všechno začíná naším rozhodnutím. Co tě vedlo k tomu napsat tyhle články? Ptáš se proč, proč se tohle všechno děje. Ale na to se musíš zeptat hlavně sám sebe, protože někde musí být důvod k těmhle myšlenkám a ten důvod najděš pouze ty tím že se vrátíš na začátek a pořádně se podíváš jaká rozhodnutí si vlastně udělal.

Your Destiny is in your hands

Seth,16. 9. 2007 18:47

žádnej osud podle mě neni.. nejsou žádný nitky osudu, za který tahají starý babčy sudičky.. podle mě je to prostě život.. někdy hnusnej, někdy krásnej.. prostě život.. neni žádná minulost ani budoucnost.. jediná smyslná chvíle, kdy může člověk něco udělat, nebo zkazit, je právě ted.. a právě to, jak se v tu chvíli zrovna rozhodne, utváří celý jeho život. je to možná smutný tohle, ale myslim si,že to tak asi je.. štěstí odvážným a smůlu bojácným.. Kdo neriskuje, nic nemá.. Bůh, že na nás čeká s otevřenou náručí ?? nevim nevim.. ikdyž bych tomu rád uvěřil..