Jdi na obsah Jdi na menu
 


Osud

9. 3. 2007
Proč milujete někoho kdo nemiluje vás??? Proč nenavidíte ty co vám chtějí jen pomoct??? Proč Je tolik zla na zemi??? Proč vás zradí i nejbližší přítel??? Proč lidé udělají pro peníze cokoliv,když jsou na světě cenější věci??? Proč umírají hodní a dobří lidé jako prví??? Proč se bojíme toho co neznáme??? Proč se modlíme k bohu když v něj nevěříme??? Proč proklínáme ty kteří nám nechtíc ublížily??? Proč ztrácíme ty co milujeme??? Proč vlastě žijeme??? Proč někdo má vše na co si ukáže a druhý nemá vůbec nic??? Proč zemře dítě při autonehodě a matka přežije??? PROČ??? Proč to všechno je tak to je otázka na kterou neznám odpověď a jediné vysvětlení mě napadá OSUD!!!!!!!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sabysa

veveruskapicku,7. 2. 2009 17:59

vis s tema otazkama trosku prehnany ale jinak to jde docela dobra ale ja znam lepsi sory ale je hezky ze se snazis !!!!!!!!!!!!

oMg

TechnoGirl,16. 8. 2007 20:59

Holak ty me zabijes:D:D:Dje mi zimaaaa:D

Osud

Hanka,9. 8. 2007 22:44

Píšeš hezky, jen jsem chtěla podotknout, že osud si každý určuje sám, na každém záleží, jaký bude jeho osud.. Ale jinak máš pěkné stránky.. Když se budeš nudit, mrkni na mé stránky: www.sunnyangel.estranky.cz